Usi de garaj Bucuresti – Peste 1000 de combinatii de modele, paneluri si culori

Usi de garaj – Culori : Alb, maro, gri, antracit, albastru, rosu, wenge, mahon si stejar

Usi de garaj sectionale: Calculator preturi  de la 559 euro cu transport si garantie pana la 10 ani

Usile de garaj xpt doors comercializate si montate in Bucuresti  cu destinatie tip rezidential si industrial sunt oferite  intr-o gama variata de modele si culori. Ele pot fi tip rulou sau tip sectional. Astfel venim pregatiti in intampinarea clientului fie ca este vorba de o constructie noua civila sau industriala fie ca este vorba de o constructie deja existenta. Porti de garaj – Pachete de preturi de la 559 ,689 si 819 EURO, Cu garantie de 10 ani.

Ușile  de garaj secționale sunt de obicei construite din trei până la opt panouri și glisate în sus și deasupra capului. Ușile secționale ocupă exact aceeași cantitate de spațiu interior de garaj ca și ușa monolitică. Usile sectionale  au doua avantaje fata de usile monolitice:

-Usile secționale nu necesită deschidere în afara garajului. Un vehicul poate parca foarte aproape de garaj înainte de a deschide ușa.
-Fiecare panou al unei uși secționale are o conexiune proprie la sina ușii. Aceasta crește fiabilitatea și robustețea în comparație cu ușile monolitice, care au doar câteva conexiuni de cale pentru întregul panou.

 • O mulțime de spațiu sub tavanul garajului.
 • Poate folosi întregul tavan al garajului.
 • Acces rapid la garaj

Usile de garaj sunt fabricate din cele mai bune materiale (kingspan, BFT si Flexiforce) pot fi automate sau manuale. Pretul pentru usile de garaj din Bucuresti incep de la 559 euro pentru cele manuale si inlcud urmatoarele:

 • Sine verticale din otel galvanizat
  usa de garaj maro zona bucuresti

  usa de garaj maro zona bucuresti

 • Sine orizontale duble din otel galvanizat
 • Cheder cauciuc inferior dublu, superior dublu, lateral dublu
 • Panou tip sandwich din otel cu spuma poliuretanica 40mm
 • Capace panouri din otel galvanizat
 • Role din poliamida cu rulment
 • Balamale din otel galvanizat
 • Arcuri tip Heavy Duty cu 25000 de cicluri, montate pe buiandrug
 • Culoare standard: doar ALB 9010 model dungat

Actionarea electrica rezidentiala robusta si fiabila, marca BFT, contine:

O ușă de garaj din lemn sau un metal?

Usile de garaj din lemn sunt obiecte ale trecutului; nuantele imitatiilor de lemn pentru panourile sectionale din otel sunt atat de realistice si reusite incat pot fi confundate usor cu cele reale. Evident rezistenta, coeficientul de izolatie, siguranta sunt net superioare pentru usile sectionale cu panouri tip sandwich

O ușă izolată sau neizolată?

Usile neizolate sunt din ce in ce mai nepopulare; costul acestora este mai mic cu un procent insuficeint – sub 20% – pentru a reusi sa fie o oferta convingatoare in fata unei usi superioare din panouri tip sandwich izolate. Si daca luam in calcul ca termenul de folosinta pentru usa de tabla neizolata este de 5-6 ani iar cel al usii sectionale izolate este de 15-20 de ani, practic diferenta de pret este nula si ne simtim mai castigati alegand o usa mai sigura cum ar fi cea izolata.

Cu ce este izolat, cu polistiren sau poliuretan?

Cu siguranta spuma poliuretanica de densitate mare este solutia si va fi si in viitor. Sunt usi slab calitative izolate cu polistiren de 2 sau 3 centimetri, concepute pentru a fi vandute la un pret minim de raft pentru lanturile marilor magazine de bricolaj sau distribuitori ce nu au alt argument in vanzari decat cel al pretului; sunt si panouri izolate cu poliuretan cu densitate mica, insa acestea se recunosc fiind deosebit de usoare si moi la atingere. Noi va recomandam panourile Kingspan cu densitate minima 15 kg./mp sau mai mare si grosime 40mm

Care este durata de viață a unei uși de garaj?

Termenul de folosinta recomandat al unei usi sectionale Kingspan de la XPT DOORS este de 15-20 de ani insa ingrijita cum trebuie, cu mentenanta periodica la 1-2 ani, perioada poate trece usor si de 30 de ani.

O ușă cu garaj dubla sau două uși singulare?

O usa dubla mare este foarte frumoasa din punct de vedere al designului; daca garajul dublu nu presupune un stalp de sustinere pe mijloc, va recomandam solutia usii late, in plus lasa mult loc de manevre; garajul dublu cu 2 usi este practic atunci cand se doreste individualizarea locurilor, pastrarea unei temperaturi constante in garaj (una este sa deschizi o usa mai mica pentru o perioada scurta de parcare si alta este sa deschizi o usa mai mare), costuri mai mici de intretinere individual, greutate redusa atrage si durabilitate extinsa, insa limiteaza spatiul de manevra. Cred ca este o alegere personala!

Usile de garaj comercializate in raza noastra de actiune, si implicit in Bucuresti  nu genereaza batai de cap sau cheltuieli in plus.

Usa de garaj Lemn

Va putem asigura de faptul ca nu o sa gasiti o oferta mai buna pe piata usilor de garaj din Bucuresti,  cel putin la acelasi nivel de calitate si cu o garantie de 10 ani!

Intrebari si raspunsuri despre ”usi de garaj”

 

Dispozitiv de torsiune sau extensie ?

Arcurile de torsiune sunt cele mai durabile si cele recomandate de noi; Kingspan ofera standard arcurile cu 35.000 cicluri, asta inseamna la o medie de 3 deschideri pe zi circa 30 de ani de folosinta fara griji; sigur, arcurile cu extensie au cost mai redus si veti plati mai putin cu cateva procente insa durata de viata este intre 5000 si 8000 de cicluri, insuficient in opinia noastra pentru a forma o optiune in oferta noastra. De aceea noi oferim exclusiv doar arcuri de torsiune originale Heavy Duty Kingspan!

Cât de mult spațiu este nevoie de deasupra ușii?

Pentru usa rezidentiala cu arcurile in fata este necesar un spatiu de 200mm + 50mm pentru sina automatizarii; daca optati pentru sistemul LOW HEADROOM cu arcurile in spate, spatiul necesar scade la 150mm manual si 190mm automat

Pregatirea cadrului si alte detalii

Cum ar trebui să pregătesc cadrul ușii de garaj?

 

Usa sectionala se monteaza in spatele golului de usa, astupand-ul si urca in interior pe tavan; Pentru montajul in conditii optime va trebuiesc minim 100mm umeri sau spaleti in dreapta si stanga golului si spatiu la buiandrug de minim 250mm pentru sistemul cu arcuri in fata; sunt sisteme ce pot fi adaptate pentru spatii mai mici insa aduc costuri suplimentare; pentru optimizarea costurilor va recomand sa aveti conditiile necesare montajului de la inceput.

Se pot adauga fereste în ușa de garaj?

Da, se pot adauga mai multe modele si dimensiuni de ferestre duble de plexiglass cu spatiu de rupere termica, asemanatoare geamului termopan

Cât costă o ușă de garaj?

Datorita numeroaselor combinatii de culori, dimensiuni si modalitati de actionare, fiecare oferta este particularizata pentru necesarul dvs.; important este sa retineti ca un astfel de echipament porneste de la un pret de doar 559 euro cu transport, montaj si TVA inclus!

Cum masor corect? 

Masurati golul util, intai latimea sau deschiderea golului in partea de jos si in partea de sus (daca stalpii nu sunt echidistanti se da dimensiunea cea mai mare) apoi se masoara inaltimea de la pardoseala la grinda (boiandrug) in ambele colturi, dimensiunea corecta este cea mai mare dintre ele in caz ca linia boiandrugului nu este egala in ambele parti.

Cum fac sa obtin o oferta de la XPT DOORS?

usa de garaj culoarea alb

usa de garaj culoarea alb

Daca sunteti hotarat in privinta achizitionarii unei usi de garaj sectionale cu izolatie, trebuie sa masurati golul ce trebuie astupat (usa vine in spatele golului, astupand-ul) sa va hotarati la culoarea exterioara (interiorul vine doar in culoarea alba), modul de actionare (electric sau manual), ce optionale mai doriti sa includeti sau va sunt necesare (usa pietonala, geamuri, panou vitrat, actionare lant, zavor, deblocator exterior, ventilatii, etc..), sa ne scrieti aceste date pe emailoffice@xpt.ro sau sa ne sunati la telefon 0723182840; veti primi oferta in cel mai scurt timp

Ce sunt ușile de garaj secționale?

Ușile de garaj secționale își iau numele de la construcția lor: ele sunt alcătuite din secțiuni individuale care se deschid vertical.
Acest lucru înseamnă că ușile secționale de garaj pot fi instalate în aproape orice deschizătură de garaj, fie standard, arcuit sau chiar rotund!

De obicei, ele sunt fabricate din oțel robust și dublu, pentru izolarea fonică și proprietățile termice.

Pentru a regla suplimentar fluxul de căldură în interiorul și în afara garajului, multe uși secționale de garaj sunt prevăzute cu garnituri de cauciuc, asigurându-se că se potrivesc cât se poate de complet.

Nu numai că acest lucru înseamnă că mai puțin aer cald scapă în timpul iernii – ceea ce poate avea un impact asupra facturilor dvs. de combustibil – dar, de asemenea, reduce la minimum potențialul de a cădea sub suprafață, cum ar fi frunzele, apa de ploaie, zăpada și praful.

Confort pentru toate condițiile meteorologice

Ușile de garaj de acest tip, de asemenea, adaugă confort, în ceea ce privește parcarea. Ușile de garaj în sus și peste se deschid spre exterior; bine dacă aveți mult spațiu în unitate, dar nu este așa de adecvat dacă nu ați făcut-o.

Culori usi de garaj

Culori usi de garaj

 

Instalarea unei uși secționale de garaj înseamnă că puteți merge până la garajul dvs. și deschideți-l, fără a fi necesar să inversați.

Cu cele care sunt operate de la distanță, înseamnă că puteți să vă deplasați până la garaj și să-l deschideți din mașină, fără a fi nevoie să ieșiți și – dacă plouă sau ninge – să vă udați!

Oferim o gamă largă de uși secționale de garaj, disponibile într-o gamă largă de culori, materiale, stiluri și finisaje. Pentru câteva sfaturi sincere, fără jargon, contactați-vă astăzi!

Ușile de garaj cauzează vătămări corporale și daune materiale (inclusiv daune costisitoare la ușa însăși) în mai multe moduri diferite. Cele mai frecvente cauze ale rănilor din sistemele de uși de garaj includ ușile care se încadrează, punctele de prindere, setările forței de deschidere ajustate necorespunzător și ochii de siguranță, încercările de reparații fără cunoștințe sau instrumentele necesare și eliberarea necontrolată a tensiunii arcului sisteme de arcuri).

O ușă de garaj cu un arc spart sau cu arc de forță greșit poate cădea. Deoarece masa efectivă a ușii crește odată cu trecerea secțiunilor ușii de garaj de la pistele orizontale la cele verticale, o ușă de garaj care se încadrează accelerează rapid. O ușă de garaj care se încadrează liber poate provoca vătămări grave sau moartea.

Secțiunile și rolele de pe ușile de garaj reprezintă un pericol major. Copiii nu ar trebui să fie lăsați în apropierea unei uși de garaj în mișcare din acest motiv. La ușile de garaj operate manual, mânerele trebuie instalate vertical, pentru a promova „orientarea verticală a mâinii”.

Deschiderile mecanice de uși de garaj pot trage sau împinge o ușă de garaj cu o forță suficientă pentru a răni sau ucide oamenii și animalele de companie dacă devin prinse. Toate deschizătoarele moderne sunt echipate cu „setări de forță” care fac inversarea ușii dacă întâmpină prea multă rezistență în timpul închiderii sau deschiderii. Orice deschizător de uși de garaj vândut în UE după 1992 necesită senzori de siguranță pentru ochi care împiedică închiderea ușii dacă este obstrucționată. Setările de forță ar trebui să determine o ușă să se oprească sau să se oprească când întâmpină rezistență mai mare de aproximativ 9,0 kg. Ochii de siguranță trebuie instalați la maximum șase centimetri deasupra solului. Multe leziuni ale ușii din garaj și aproape toate daunele legate de ușa garajului pot fi evitate prin respectarea acestor precauții.

Anumite părți, în special arcuri, cabluri, suporturi de fund și plăci de ancorare de primăvară, se află sub tensiune extremă. Accidente pot apărea dacă părțile aflate sub tensiune sunt îndepărtate.

Sistemele arcului de extindere ar trebui să fie întotdeauna fixate de un cablu de siguranță care trece prin mijlocul arcului, legând-o într-un punct solid la partea din spate și în fața pistei orizontale a ușii. Arcurile de aruncare reprezintă un pericol pentru persoanele care intră în contact atunci când un arc, scripete sau cablu se rupe sub tensiune. Piesele metalice din sistemele cu arc de extindere pot fi lansate brusc.

Basic

559€De La
559€De La

Comfort

689€De La
689€De La

Premium

819€De La
819€De La

Usi de garaj

Comentarii (intrebari si raspunsuri)
Scroll to top

Contactati-ne pentru orice nelamurire