Usa de garaj sectionala reprezinta cea mai potrivita solutie atunci cand doriti sa folositi eficient tot spatiul disponibil al garajului dvs. De asemenea, panourile din otel galvanizat cu izolatie de 40 mm vor duce la economii semnificative la energia termica. Usile sunt etansate atat pe cele patru laturi, cat si intre panouri, pentru o izolatie suplimentara, si sunt prevazute cu protectie impotriva prinderii degetelor. Panorile sunt vopsite in camp electrostatic, pentru rezistenta crescuta impotriva coroziunii.

Componentele ce alcatuiesc usile sunt de calitate superioara, asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa. Toate elementele (sine, balamale, arcuri etc.) sunt din otel galvanizat.

Usile sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, astfel ca, in cazul ruperii accidentale a arcurilor, usa nu se va prabusi.

Sinele verticale sunt inchise pe lateral de sus pana jos, impiedicand prinderea accidentala din lateral.
Cablul este situat pe interior inlaturand riscul accidentarilor prin agatare.

Datorita rolelor de culisare cu rulment, usa ruleaza silentios.

Usile de garaj pot fi actionate atat manual, cat si electric, cu telecomanda, pentru un plus de confort. Puteti alege dintr-o gama larga de accesorii (manere, ferestre, culori la alegere din gama RAL) pentru a va personaliza usa de garaj. Panourile pot avea model linie sau casetat, iar usile de garaj pot fi confectionate la orice dimensiune, in functie de necesitatile dvs.

De asemenea, usile sectionale pot fi dotate cu usi pietonale incorporate, care permit accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi de garaj. Usile pietonale sunt recomandate mai ales in situatia in care desfasurati diverse activitati care necesita deschiderea repetata a usii de garaj pe parcursul zilei – deschizand doar usa pietonala veti reduce consumul de energie.

Usi de garaj tip rulou – actionate electric

Sunt recomandate mai ales in situatia in care particularitatile spatiului de montaj nu permit montarea unei usi de garaj sectionale.

Profilele sunt din aluminiu de 55 sau 77 mm latime si au grosimea de 18,5 mm; umplutura din spuma poliuretanica fara CFC asigura stabilitate si un bun coeficient de izolare termica.

Sinele de ghidaj sunt din aluminiu si au latimea de 89mm. Axul de bobinaj este din aluminiu, iar motorul tubular este alimentat la curent electric de 230V cu deschidere de urgenta cu manivela.

Leave a Reply

Contact