Toate tipurile de usi comercializate

XPT DOORS va ofera usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele, completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile noastre se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.

Usile de garaj tip rulou comercializate de XPT DOORS se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia sau direct pe plafon. Flexibilitatea modelelor pe care vi le putem oferi, permite instalarea lor pe orice fel de constructie. Montajul se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).

Usile de tip sectional reprezinta solutia eficienta pentru constructiile industriale si comerciale moderne din zilele noastre. XPT DOORS comercializeaza o gama larga de modele de usi industriale sectionale.Toate componentele ce intra in componenta usilor produse de noi, sunt de cea mai buna caliate si corespund normelor europene in domeniu.

Produsele de acest tip realizate de compania  XPT Doors  nu contin arcuri de torsiune, cabluri de tractiune, sisteme de siguranta sau ax cu tamburi. Fiind construite intr-un mod simplu din parti componente de o calitate excelenta fabricate de lideri mondiali foarte renumiti pentru rezistenta produselor fabricate

Calitatea lor este deosebita deoarece am selectat cu mare exigenta furnizorii de parti componente din care sunt fabricate. Colaboram de mult timp cu companii de renume mondial in acest domeniu, mai precis compania BFT Italia, compania Kingspan si Flexiforce!!

Produsele de acest tip sunt importante atat pentru siguranta locuintei dumneavoastra cat si pentru securitatea afacerii pe care o administrati!! Calitatea excelenta a produselor noastre ofera confort, securitate, aspect estetic deosebit si functionalitate timp indelungat precum si eliminarea cheltuielilor suplimentare!!

Compania noastra va poate oferi inclusiv usi de garaj industriale confectionate numai din panouri vitrate! De asemenea, retineti si faptul ca putem include si usi pietonale in modelele de usi industriale prevazute cu panouri vitrate!!

La fabricarea usilor de garaj industriale realizate si comercializate in toata tara de compania noastra utilizam tehnologie moderna, parti componente foarte calitative, sigure si estetice inca din anul 2003. Acesta este unul din motivele pentru care sunt foarte solicitate usile de garaj industriale tip armonica produse de noi!!

Datorita parteneriatelor importante de colaborare pe care le avem incheiate cu producatori mondiali foarte renumiti pentru calitatea partilor componente fabricate ( Kingspan, Flexiforce, BFT, etc.) am reusit astazi sa fim una din cele mai importante companii producatoare de usi de garaj din Romania.

Scroll to top
Navigare rapida
Contact
Sectionale industriale
Usi de garaj rulou
Calculator pret
WhatsApp chat