Automatizări porți acces

Automatizarea porților și barierele automate au devenit în ultimii ani din ce în ce mai utilizate, asigurând astfel un plus de siguranță și confort beneficiarilor. Gama automatizărilor BFT pe care o comercializăm se adresează atât aplicațiilor rezidențiale cât și industriale.

Autamatizări porți de acces culisante

Portile culisante reprezinta, poate, cea mai des intalnita solutie pentru proprietatile comerciale, insa castiga foarte rapid teren si in randul constructiilor civile. Acest tip de poarta se remarca, in primul rand, prin faptul ca miscarea de deschidere se realizeaza paralel cu gardul. 

Automatizări porți de acces batante

Portile batante reprezinta, practic, portile clasice, cele mai des intalnite in curtile rezidentiale din tara noastra. Acestea se deschid, de regula, spre interiorul curtii si pot fi compuse fie dintr-o singura poarta, fie din doua. Cele compuse din doua corpuri sunt considerate mai putin sigure, fiind relativ usor de patruns prin efractie. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bariere automatizate de acces

Automatizarea căilor de acces a devenit de-a lungul timpului din ce în ce mai indispensabilă, asigurând astfel un plus de siguranță și confort beneficiarilor. Gama automatizărilor BFT pe care o comercializăm se adresează atât aplicațiilor rezidențiale cât și industriale.

Piloni retractabili

Practici si functionali, acesti piloni sunt foarte usor de instalat si exploatat. Maresc securitatea pentru banci, sedii de firme si parcari auto si sunt indispensabili pentru strazi pietonale si locuri cu trafic auto controlat.

Stalpii retractabili comercializati de firma noastra sunt automati, putand fi comandati de la distanta prin telecomanda, telefon mobil, buton sau cartele de proximitate!

Dacă preferi comunicarea scrisă ne dorim să fim foarte riguroși când calculăm o ofertă personalizată pentru clienții noștri și de aceea te rugăm să completezi cât mai exact formularul de mai jos. Vei primi răspunsul nostru cu oferta cerută pe adresa de email pe care ne-o vei lăsa, foarte repede. 

Ne auzim?