Deschis : Luni- Vineri 9:00 - 17:00

Bariere auto

Barierele auto comercializate si instalate compania XPT Doors in aproape toate judetele tarii noastre va pot ajuta intr-un mod foarte modern si eficient sa controlati accesul in spatiile de parcare sau in spatiile industrial pe care le detineti !! Ele pot fi foarte utile atat pentru companiile private cat si pentru institutiile publice.
Detinem modele variate de bariere auto care se pot adapta cu usurinta cerintelor dumneavoastra!! Produsele de acest tip pe care noi le detinem in portofoliu pot fi insotite de accesorii diverse foarte utile precum lumini incorporate in bratul barierei, fotocelule performante de semnalizare, stalpi mobili pentru sustinerea bratului barierei, lampi de semnalizare, etc.
Cele mai importante modele de bariere automate comercializate de noi sunt urmatoarele: bariere automate model Michelangelo, model BVG si bariere automate model MOOVI.
IMPORTANT!!

Inainte de face alegerea dorita, solicitati parerea unui specialist XPT Doors formand unul din numerele de telefon postate de site-ul companiei noastre sau completati formularul de la rubrica de Contact!! In felul acesta puteti fi siguri de faptul ca ati ales modelul cel mai potrivit pentru compania sau institutia pe care o conduceti!!
Studiati cu atentie si oferta noastra de sisteme de automatizari electrice si porti batante/culisante precum si oferta de usi de garaj rezidentiale si industriale care va pot fi de un real folos!! Toti partenerii cu care colaboram sunt renumiti pentru calitatea produselor realizate si pentru timpul lor indelungat de functionare!

MOOVI

Tensiune alimentare: 230V
Lungimea bratului: 3m sau 5m
Putere absorbita: 300W
Timp de inchidere/deschidere: intre 1,5 secunde si 8 secunde
Conditii de exploatare: de la -10 grade C pana la +55 grade C
Sistem este proiectat pentru utilizare foarte intensa.

 

Call Now Button