Despre firma noastra

SC XPT DOORS SRL

Pentru a obtine rezultate cat mai bune si pentru eficientizarea activitatii, suntem organizati pe mai multe departamente:

Instalare – montajinstalare usa de garaj

Echipele de montaj ale companiei noastre sunt pregatite profesional si logistic sa realizeze montaje de inalta calitate atat din zona rezidentiala cat si lucrari de anvergura din sectorul industrial. Ne intereseaza si ce lasam in urma, de aceea oferim 10 ani garantie!

Transport

Societatea noastra dispune de un parc auto propriu cu ajutorul caruia asigura distributia produselor catre clientii din toata tara. Astfel ne asiguram ca produsele ajung la colaboratorii nostrii in stare impecabila si la timp.

Vanzari

Echipa de vanzari isi canalizeaza energia pe plan local, in Bucuresti, catre utilizatorii finali: societati comerciale si persoane fizice.

Pe plan national, obiectivul declarat este de a largii raza de activitate a societatii noastre prin stabilirea de noi legaturi cu firme din domeniul usilor sectionale si al actionarilor electrice.

 

Relatia cu clientii si colaboratorii

Utilizatorii finali, societati comerciale sau persoane fizice, beneficiaza de suportul total al echipei de vanzari si a celei de montaj, incepand din momentul proiectarii, masuratorii pe teren, alegerea modelului dorit, montaj, service garantie si post garantie.

Preluarea comenzilor de la colaboratorii firmei este realizata de personalul departamentului service si suport colaboratori. Personalul acestui department consiliaza clientii in alegerea corecta a produsului final, furnizeaza detalii tehnice, ofera informatii cu privire termenul de livrare.

Argumentele noastre: produse de cea mai buna calitate, timp de livrare rapid, servicii de calitate asigurate de echipe profesioniste!