usi de garaj tip rulou

Uși de garaj ieftine - pentru fiecare casă, stil și buget

Uși de garaj rezidențiale. Uși de garaj secționale. Uși tip rulou.

Uși de garaj rezidențiale electrice cu telecomandă sau cu acționare manuală. Schimbă ușa veche de garaj cu una nouă anul acesta și ai montaj gratuit și 20 % discount!

Sectională sau de tip rulou, ușa de garaj, a câștigat rapid de-a lungul timpului popularitate în rândul proprietarilor de case și nu numai. Cu acționare manuală sau automată cu telecomandă, ușile de garaj XPT DOORS  prezintă caracteristici inovatoare de siguranță, confort si securitate. Iar, prin eleganța designului, a finisajelor suprafețelor de contact, paleta bogată de culori și stiluri, orice produs din gama ușilor de garaj, se va integra perfect cu arhitectura casei tale.

Uși de garaj tip rulou

Ușa de garaj tip rulou este alcătuită dintr-un covor de lamele izolate de aluminiu, un sistem de ghidaje laterale, o casetă  strângere/protecție precum și o motorizare axială. Datorită designului  compact, fără șine de culisare în interiorul garajului, ușa tip rulou este solutia perfecta pentru garajele unde spațiul interior trebuie folosit la maximum. Mai ales dacă vrem să avem un spațiu liber de depozitare sub tavan sau in cazul garajelor cu forme atipice precum și în alte încăperi din ansamblul rezidențial. Ușa se rulează în carcasa aflată deasupra deschiderii de intrare în exteriorul garajului sau în interior.

Citește mai mult…

usa garaj rulou

Uși de garaj secționale

Fie că vă construiți o casă nouă sau renovați o casă mai veche, ușile de garaj XPT DOORS se vor potrivi perfect designului deja existent adaugând în același timp valoare și siguranță căminului dumneavoastră.  Asigurându-vă în acelasși timp de o utilizare îndelungată și silențioasă. Prin alegerea ușilor de garaj de tip sectional câștigul de spațiu este maxim. Ușa de garaj se montează în spatele golului și se deschide prin culisare de-a lungul tavanului, lăsând ăn acelasi timp liberă întreaga intrare în garaj.

Citește mai mult…

Automatizări

Automatizarea porților și barierele automate au devenit în ultimii ani din ce în ce mai utilizate, asigurând astfel un plus de siguranță și confort beneficiarilor. Gama automatizărilor BFT pe care o comercializează firma noastră este concepută în așa fel încât  să satisfacă cerințele atât al aplicațiilor destinate spațiilor rezidențiale cât și al celor industriale.

Citește mai mult…

usi de garaj automatizari

Construcție garaj de la 0

Ridicăm orice fel de construcție ușoară pretabilă pentru garaje, spații de depozitare, ateliere de meșterit, căsuțe pentru  depozitat unelte de grădina, etc.
Folosim structură solidă din profile de oțel profil C sau U zincate și roluite la rece.

Citește mai mult…

Hai să vorbim
1
Salut!
Noi suntem XPT Doors