Usi de garaj pret 2019 2020

Servicii anexe usilor de garaj

SC XPT DOORS SRL activeaza cu succes in domeniul usilor de garaj si automatizarilor din 2004, dar experienta in domeniu a unor oameni din cadrul firmei noastre ajunge si la 15 ani!

Suntem specializati in comercializarea si instalarea de usi de garaj si usi industriale de tip sectional. Comercializam si instalam automatizari pentru usi de garaj sectionale, porti batante si porti culisante.

Din 2004, am dezvoltat impreuna cu partenerii nostri o oferta de usi sectionale si accesorii de cea mai buna calitate la un pret competitiv!

Ce va oferim in plus fata de alte firme de profil: 

  • seriozitate,
  • promptitudine,
  • responsabilitate,
  • oameni calificati cu adevarat pentru meseria care o practica,
  • garantia lucrului bine facut.

Punem un accent deosebit pe consiliere incepand din momentul proiectarii constructiei pana la etapa de service post-montaj.
In etapa de proiectare furnizam informatiile tehnice necesare pentru montajul usilor de tip sectional si a diverselor tipuri de automatizari, oferind cele mai bune solutii pentru utilizarea eficienta a spatiului construit.

Clientilor le este prezentata intreaga gama de modele din oferta, fiind indrumati in alegerea celei mai potrivite variante in functie de dorintele si necesitatile lor, tinand cont si de conditiile tehnice necesare.

In etapa de finisaj a constructiei ne asiguram ca sunt respectate toate conditiile tehnice de montaj prin consultari periodice cu constructorul.

In etapa de montaj, echipele noastre specializate vor asigura instalarea usilor si automatizarilor cu profesionalism.
Experienta echipelor de montaj este data de executia a numeroase lucrari de complexitate variata. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promptitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile uzuale cat si solicitarilor pentru lucrari industriale de anvergura.

n perioada de garantie se efectueaza verificarea periodica a instalatiilor montate. De asemenea se asigura o interventie prompta in cazul diverselor solicitari.

n perioada de post-garantie se poate opta pentru un contract de service cu verificarea periodica a instalatiilor, asigurand astfel o buna functionare pe termen lung. De asemenea in aceasta perioada se asigura interventia in cazul solicitarilor pentru remedierea oricaror defectiuni.

Lucram cu firme europene de renume cu experienta de peste 30 de ani in domeniu cum ar fi : 

Kingspan
BFT
NICE
Flexi Force

De asemenea usile au fost testate si certificate de catreSP Swedish National Testing and Research Institute, nr. de raport ITTR: CE 0402 – CPD – 457084 si 454910. Rapoartele in format PDF le puteti vizualiza la rubrica Certificari ale acestui website.