Uși secționale de garaj

Cu ușa secțională de garaj XPT DOORS ai posibiliatea să folosești la maximum spațiul din fața și din interiorul garajului, fără probleme. Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă. Ușile secționale de garaj rezidențial pot fi accesorizate cu ușă pietonală precum și ferestre sau panouri vitrate. Uși ideale pentru garajuri cu drumuri de acces mai scurte sau spațiu restrâns la interior.

Accesorii opționale ușă secțională

Asigurăm montajul, garanția și servicii post garanție, ușilor produse de noi

Accesorii securizare

Pentru securizarea mai eficientă împotriva oaspetilor nepoftiti la dvs. în garaj, ușa se poate comanda accesorizată antiefracție. Dacă vorbim de o ușă secțională cu acționare manuală, recomandăm instalarea unui bolț care va bloca mecanic usa. Astfel, nu va putea fi deschisa din exterior de către cineva rău intenționat.

Când vorbim despre o ușă acționată electric recomandăm instalarea unei yale de deblocare a motorului. Această  yală se montează pe fața ușii de garaj, iar folosirea ei va acționa sistemul de deblocare al motorului. Astfel, in cazul unei căderi de tensine, ușa garajului va putea fi acționată manual. Pentru ușile de garaj sectionale de dimensiuni mari recomandăm montajul unui mâner din plastic.

Panouri vitrate

Ferestrele montate pe ușa de garaj secțională au un dublu rol în folosință. În primul rând  pot armoniza foarte ușor  ușa garajului cu restul ferestrelor imobilului din punct de vedere lat stilului și aspectului. Deasemeni facilitează intrarea luminii naturale în interiorul garajului, sporind astfel frumusetea casei tale.

Ferestrele pot fi  de diverse forme și motive . Deasemeni, ramele ferestrelor pot fi din PVC (albe sau negre) sau din inox. Ferestre se pot pune pe toate panourile, chiar si pe usa pietonala. Panourile vitrate au rama din aluminiu ce poate fi vopsit în orice culoare a paletarului nostru de culori disponibile.

Ușă pietonală

Ușa de garaj cu ușă pietonală este utilă deoarece:  de cele mai multe ori ținem în garaj, pe langa autorurism, numeroase alte obiecte utile în grădină sau pe lângă casă, echipamente sau vehicule usoare. Fără a deschide complet garajul, poti avea acces rapid la tot ce se află înăuntru prin usa pietonală.  Ea se încadreaza in design-ul general al ușii XPT Doors si permite cu ușurință accesul în interior fără a fi necesară deschiderea totală a ușii de garaj. Ușa pietonală este prevazută cu un amortizor montat în partea superioară ce asigură închiderea acesteia evitand astfel distrugerea accidentală. Rama ușii și mânerele sunt din aluminiu eloxat estetic si rezistent la coroziune.

- XPT DOORS -

Fie că vă construiți o casă noua sau renovați o casă mai veche, ușile de garaj XPT Doors se vor potrivi perfect aspectului general, adaugând valoare și siguranță caminului dumneavoastră cu o durată de utilizare îndelungată. Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim. Ușile de garaj se montează în spatele golului ușii și se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lăsând liberă întreaga intrare în garaj. 

Ne auzim?