Ușă secțională de garaj rezidențial
usa sectionala de garaj rezidential

Uși secționale de garaj

Cu ușa secțională de garaj rezidențială XPT DOORS ai posibiliatea să folosești la maximum spațiul din fața și din interiorul garajului, fără probleme. Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă. Ușile secționale de garaj rezidențial pot fi accesorizate cu ușă pietonală precum și ferestre sau panouri vitrate. Uși ideale pentru garajuri cu drumuri de acces mai scurte sau spațiu restrâns la interior.

Câteva detalii tehnice despre ușa din oferta nostră

usi de garaj sectionale si tip rulou
usi garaj industriale

XPT DOORS vă oferă uși de garaj secționale într-o gamă variată de modele completând astfel caracterul individual și elegant al locuinței dumneavoastră.

Prin decizia de cumparare a unui produs de la firma noastră, dumneavoastră veți intra în posesia unui pachet complet format din produs, servicii și informații.
XPT DOORS vă oferă acces permanent la informații și creeaza o adevarata rețea de servicii și soluții care vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră.

Vizam în primul rând oamenii care se documentează și pe care îi intereseaza să cumpere un produs complet si de calitate, departe de zona compromisului, dar fără să fie nevoiți să plătească mulți bani pentru asta.
Prin alegerea ușilor de garaj de tip secțional cu izolație, câștigul de spațiu este maxim. Ușile de garaj se montează în spatele golului și se deschid prin culisare de-a lungul tavanului.În acest timp lăsând liberă întreaga intrare în garaj, cu un consum minim din spațiul interior al garajului, spațiu care este de obicei nefolosit în alte scopuri.

Toate componentele ce intră în alcătuirea ușilor de garaj sunt de cea mai buna calitate, confecționate numai din oțel și corespund normelor europene în domeniu.

Detalii tehnice și culori de paneluri uși secționale de garaj rezidențial

Panourile – componenta principală a ușilor de garaj au următoarele caracteristici tehnice:

• Panouri izolate cu spumă poliuretanică cu densitate de 15kg/m2, 40mm grosime, din tablă de oțel galvanizat de 0,5mm grosime
• Textură Stucco, plan, lis sau woodgrain
• Panouri cu protecție împotriva prinderii degetelor
• Panouri cu ramforsări la pertea superioară și inferioară de 45 mm pe toată lungimea acestuia
• Capace laterale
• Șine din oțel galvanizat cu grosimea de 1,5 mm (zinc 270 gr/m2)
• Arcuri galvanizate garantate pentru 35.000 de cicluri
• Profil aluminiu inferior 40 X 40mm de culoare neagra
• Suporti laterali role din tablă de 2mm
• Balamale intermediare din oțel galvanizat cu grosimea de 1,5 mm (zinc 270 gr/m2)
• Izolație termică panou U=0,51W/m2K conform EN 13241-1
• Rezistență la vânt – clasa 5
• Rezistență la apă – clasa 3
• Cheder inferior din cauciuc EPDM – garnitură rezidențială
• Profil aluminiu superior 40 X 40mm de culoare neagră
• Cheder superior de cauciuc EPDM tip „limba” pentru prindere pe profilul de aluminiu
• Garnituri etenșare între panouri și conturul ușii
• Role poliamidă cu rulmenți
• Sisteme de siguranță împotriva ruperii arcurilor
• Izolatie fonică 23dB Rw
• Cornier perforat pentru montaj (1 bara = 3 ml)
• Sistem de culisare STANDARD – șine orizontale duble
Paleta de culori pe care le oferim standard este formată din:
– Alb (RAL 9002), Maro (RAL 8014), Antracit (RAL 7016), Argintiu (RAL 9006)
La comandă se pot aplica culori– stejar auriu, stejar
închis/nuc, mahon, rustic wenge, nuc deschis.

Desen tehnic

Tipuri și modele ale panelurilor ușilor secționale de garaj rezidențial

Panelurile(panouri) sunt disponibile în trei tipuri de modele în funcție de culoare și texturi:

 • casetat
 • liniar(dungat)
 • plan

Panelurile casetate sunt disponibile cu textură imitație de lemn iar culorile standard sunt: 

 -alb-

Panel ușă secțională de garaj rezidențialPanel ușă secțională de garaj rezidențial

Panel ușă secțională de garaj rezidențial

Panel ușă secțională de garaj rezidențial

Desen tehnic panel casetat de 500 mm.  Panel ușă secțională de garaj rezidențial

Desen tehnic panel casetat de 610mm.Panel ușă secțională de garaj rezidențial

Panelul liniar dungat este disponibil cu trei tipuri de textură:

 • textură imitație de lemn iaar culorile standard sunt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • textură stucco cu aspect rugos disponibil doar în culoarea albă

 

 

 

 

 

 

 • textură netedă cu aspect „lins” disponibil în culorile standard:

Desen tehnic panel dungat de 500 mm.

Desen tehnic panel dungat de 610 mm.

Panelul plan este disponibil cu:

 • textură imitație de lemn iar culorile standard sunt: 

 • textură stucco cu aspect rugos, culoarea standard este: 

 • textură netedă cu aspect „lins”, culoarea standard este alb:

Desen tehnic panel plan de 500mm si 600mm

Accesorii opționale ușă secțională de garaj rezidențial

Asigurăm montajul, garanția și servicii post garanție, ușilor produse de noi

Accesorii securizare

Pentru securizarea mai eficientă împotriva oaspetilor nepoftiti la dvs. în garaj, ușa se poate comanda accesorizată antiefracție. Dacă vorbim de o ușă secțională cu acționare manuală, recomandăm instalarea unui bolț care va bloca mecanic usa. Astfel, nu va putea fi deschisa din exterior de către cineva rău intenționat.Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Când vorbim despre o ușă acționată electric recomandăm instalarea unei yale de deblocare a motorului. Această  yală se montează pe fața ușii de garaj, iar folosirea ei va acționa sistemul de deblocare al motorului.Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă. Astfel, in cazul unei căderi de tensine, ușa garajului va putea fi acționată manual. Pentru ușile de garaj sectionale de dimensiuni mari recomandăm montajul unui mâner din plastic.

Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Panouri vitrate

Ferestrele montate pe ușa de garaj secțională au un dublu rol în folosință. În primul rând  pot armoniza foarte ușor  ușa garajului cu restul ferestrelor imobilului din punct de vedere lat stilului și aspectului. Deasemeni facilitează intrarea luminii naturale în interiorul garajului, sporind astfel frumusetea casei tale.Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Ferestrele pot fi  de diverse forme și motive . Deasemeni, ramele ferestrelor pot fi din PVC (albe sau negre) sau din inox. Ferestre se pot pune pe toate panourile, chiar si pe usa pietonala. Panourile vitrate au rama din aluminiu ce poate fi vopsit în orice culoare a paletarului nostru de culori disponibile. Ornamentele disponibile în oferta noastră sunt:

Careu

Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Oval

Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Sun

Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Sunrise

Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Ușă pietonală

Ușa de garaj cu ușă pietonală este utilă deoarece:  de cele mai multe ori ținem în garaj, pe langa autorurism, numeroase alte obiecte utile în grădină sau pe lângă casă, echipamente sau vehicule usoare. Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.Fără a deschide complet garajul, poti avea acces rapid la tot ce se află înăuntru prin usa pietonală.  Ea se încadreaza in design-ul general al ușii XPT Doors si permite cu ușurință accesul în interior fără a fi necesară deschiderea totală a ușii de garaj. Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.Ușa pietonală este prevazută cu un amortizor montat în partea superioară ce asigură închiderea acesteia evitand astfel distrugerea accidentală. Rama ușii și mânerele sunt din aluminiu eloxat estetic si rezistent la coroziuneOferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă..

Detalii tehnice de montaj ale ușilor de garaj

Deschiderea ușilor de garaj poate fi de doua feluri:

Ușă de garaj cu montajul arcului de torsiune în față ce necesită un boiandrug de 200 mm.Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Ușă de garaj cu montajul arcului de torsiune în spate ce necesită un boiandrug de 70 mm.Oferta cuprinde uși garaj secționale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă.

Fie că vă construiți o casă noua sau renovați o casă mai veche, ușile de garaj XPT Doors se vor potrivi perfect aspectului general, adaugând valoare și siguranță caminului dumneavoastră cu o durată de utilizare îndelungată. Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional castigul de spatiu este maxim. Oferta noastră cuprinde uși garaj secționonale și tip rulou, cu acționare manuală sau automată (electrice) cu acționare din buton sau din telecomandă. Ușile de garaj se montează în spatele golului ușii și se deschid prin culisare de-a lungul tavanului lăsând liberă întreaga intrare în garaj. Pentru oferta dumneavoastră personalizată intrați aici . Răspundem repede.