Cauți o ușă de garaj?

Ușă garaj tip rulou, sistem complet

Ușa de garaj tip rulou culisează pe direcție verticală și ocupă un spațiu mic în interiorul garajului. Se poate monta pe orice gol de ușă, chiar și în cazul în care nu există grindă deasupra deschiderii ușii. Tavanul garajului rămâne liber și poate fi utilizat în alte scopuri. Cum ar fi lămpi de iluminat sau ca spatiu suplimentar de depozitare. Acest model de ușă de garaj se livrează doar cu acționare electrică. În acest caz motorul universal permite deasemeni și actionarea manuala cu ajutorul unei manivele, toate acestea doar în cazul unei pene de curent.

   – Asigurăm distribuție și montaj uși rulou pentru garaj – 

Opțiuni și configurații pentru uși de garaj tip rulou

Ușa de garaj tip rulou este realizată din lamele metalice, din aluminiu, la exterior și spumă poliuretanică la interior. Datorită sistemului de închidere sunt o soluție ideală acolo unde o ușă secțională nu poate fi instalată. Ușa tip rulou poate fi echipată cu lamele ce conțin geamuri pentru a oferi o sursă de iluminat natural în interiorul garajului sau cu grile de ventilație, pentru a asigura un flux constant de aer proaspăt.

Culori disponibile

O ușă de garaj poate fi produsă în următoarea paletă de culori:

Avantajele ușii de garaj rulou

Cel mai important, credem noi, când vorbim de alegerea unei uși de garaj este montajul.  Din acest punct de vedere, avantajul unei uși de garaj tip rulou este dat de montajul foarte permisiv. Lamelele ruloului se strâng într-o casetă montată deasupra golului ușii, care, mai mult de atât, poate fi montată atât la exterior cât și la interior. Tot din acest punct de vedere ne gândim la restricțiile cu privire la dimensiunile grinzii de susținere, a stâlpilor laterali și la adâncimea garajului. Toate regulile impuse prin lege, legate de aceste aspecte sunt mult mai ușor de respectat.

Ușile sunt prevazute din construcție cu motoare tubulare ce pot fi acționate cu ajutorul unei telecomenzi, a unui selector cu cheie, buton montat pe perete sau chiar printr-un modul de comandă cu tehnologie GSM, apelabil cu ajutorul telefonului mobil. Ca și extraopțiuni, ușa tip rulou poate fi accesorizată cu: sistem de fotocelule, senzor de muchie „Safety Edge”, semafor pentru autoturisme. 

Ușa ta va avea motorul ideal

Alegerea motorului ideal se face pentru fiecare ușă rulou în parte, astfel încât să funcționeze în parametri constructivi. Totul se realizează cu ajutorul unui program de la furnizor. Decizia în ceea ce privesc competențele motorului se ia automat, în funcție de înălțimea, lățimea si greutatea fiecărei lamele.

Antiefracție, anticădere și antiobstacol

Ușa rulou pentru garaj este dotată constructiv cu arcuri antiefracție.  Acțiunea acestora constă în blocarea covorului de lamele al ușii când este acționat cu forța din exterior.

În plus, tot în domeniul siguranței, pentru evitarea accidentelor și lovirilor ce pot apărea în folosință, în cazul în care o persoana sau un obiect se află în spațiul ușii în timpul coborârii, se folosește un sistem de siguranță antiobstacol cu senzor aflat pe chederul inferior. La intâlnirea unui obstacol, ușa de garaj se oprește.

La fel de important pentru o siguranță sporită este și sistemul de siguranță anticădere. Acesta intervine in caz de urgență – susținând suplimentar gewutatea ușii.

Uși de garaj rezidențial tip rulou

Configurabile pentru orice buget și adaptate arhitecturii și stilului rezidențial. 
Uși de garaj cu acționare manuală sau electrice, automatizate cu telecomandă sau buton, secționale și tip rulou. Satisfacem nevoile clientilor care caută cea mai buna calitate, cele mai bune usi de garaj, gama variată de modele sau design personalizat, toate acestea la un  prețuri rezonabile. Portile de garaj se pot realiza la comandă, pe orice dimeniuni, și accesoriza în functie de preferințe.

Ne auzim?