Deschis : Luni- Vineri 9:00 - 17:00

Componente

Componentele ce alcatuiesc usile sunt de calitate superioara asigurand o functionare de lunga durata, sigura si silentioasa.Toate elementele (sine, balamale, arcuri etc) sunt din otel galvanizat = protectie anticoroziva.Usile sunt dotate standard cu sistem de protectie contra ruperii arcului, ce impiedica prabusirea usii in cazul ruperii accidentale a arcului.Echipamentul este gandit si proiectat pentru o utilizare foarte indelungata!Suntem singurii din tara ce echipam usile de garaj in standard cu arcurile tip resort Heavy Duty garantate 35000 de cicluri de folosire (utilizare indelungata, peste 30 de ani)!Importam usile de garaj sectionale direct de la producatorul numarul 1 in Europa pentru tot ce inseamna panouri de izolatie nu numai usi de garaj ci si hale industriale sau acoperisuri izolate, KINGSPAN.
Panourile sunt realizate din sandwich de otel de 0,5mm combinat cu spuma poliuretanica de inalta densitate prin injectie la presiune -15kg/m2 , impreuna formand o grosime totala de 40mm. Coeficientul de izolare termica si fonica: 0.49 Watt/mpK – pentru panouri si 0.9 Watt/mpK pentru usa instalata (echivalent termopanului triplu).
Sunt prezente chedere duble pe toate cele patru directii si intre paneluri rezultand o izolare perfecta.
Toate componentele metalice sunt din otel galvanizat si sunt de calitate superioara asigurand o functionare sigura si de lunga durata.

Usile sectionale sunt dotate cu sisteme de siguranta impotriva ruperii arcurilor in standard.
Au un sistem de izolare termica si fonica maxima: Usile industriale culiseaza in plan vertical si apoi rabat la 90 de grade si inainteaza sub tavan. Articulatia are profilatura speciala, pentru etansare maxima si protectie la accidentare. Conturul usii este prevazut cu cheder de cauciuc ce duce la o si mai buna izolare.
Nu uitati: usile sectionale izolate pe care oferim noi au arcuri de torsiune Heavy Duty cu 35000 de cicluri folosinta, mult superioare mediei pietii!
Sistemul de protectie: Siguranta in utilizare este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele – optionale – si motorul cu protectie la intâlnirea obstacolelor in varianta de actionare automata.
Usile de garaj au fost testate si aprobate de catre SP Swedish National Testing and Research Institute, nr. de raport ITTR: CE 0402 – CPD – 457084
Acum: montajul in toata tara. Acordam o atentie deosebita montajului pentru ca 50% din utilitatea si eficienta usii este reprezentata de calitatea si precizia acestuia. Se realizeaza cu personal calificat si autorizat. La finalizarea montajului vi se va face instructajul de utilizare si veti primi certificatul de garantie, certificatul de conformitate precum si manualul de utilizare.

Panouri

Panourile au urmatoarele caracteristici :

  • sunt construite cu protectie impotriva prinderii degetelor si raspund normelor de securitate ale C.E.
  • sunt construite astfel incat imbinarea lor se realizeaza perfect
  • sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie perfecta impiedicand patrunderea apei sau prafului.
  • lateralele sunt inchise cu capace de otel galvanizat ce cresc rezistenta panelurilor.
  • prezinta o placa metalica de intrire in zona de fixare a balamalelor
  • tratamentul aplicat panelurilor le ofera o rezistenta crescuta impotriva coroziunii
  • sunt disponibile in doua inaltimi: 500 mm si 610 mm
  • sunt prevazute cu folie de protectie pe fata interioara cat si pe cea exterioara pentru a prevenii eventualele zgarieturi la manipulare.

 

RC – Panoul casetat

RL – Panou liniar

RF – Panou plan

RV – Panou cu o dunga pe mijloc

Tipul de deschidere al usilor

Usi cu montajul arcului de torsiune in fata ce necesita un boiandrug de 200mm

Usi cu montajul arcului de torsiune in fata ce necesita un boiandrug de 70mm

Call Now Button