Usi de garaj sectionale

XPT DOORS va ofera usi de garaj sectionale intr-o gama variata de modele, completand astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra. Fie ca va construiti o casa noua sau renovati o casa, usile de garaj cumparate de la noi, se vor potrivi perfect adaugand valoare si siguranta caminului dumneavoastra alaturi de o utilizare indelungata si silentioasa.

[vc_single_image image=”1384″ img_size=”full”]

Usi de garaj tip rulou

Usile de garaj tip rulou comercializate de XPT DOORS se pot monta atat in interiorul garajului dumneavoastra cat si in exteriorul acestuia sau direct pe plafon. Flexibilitatea modelelor pe care vi le putem oferi, permite instalarea lor pe orice fel de constructie. Montajul se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).

[vc_single_image image=”1385″ img_size=”full” alignment=”right”]

Usi de garaj industriale

Usile sectionale reprezinta solutia eficienta pentru constructiile industriale si comerciale moderne din zilele noastre. XPT DOORS comercializeaza o gama larga de modele de usi industriale sectionale. Toate componentele ce intra in componenta usilor produse de noi sunt de cea mai buna caliate si corespund normelor europene in domeniu.

[vc_single_image image=”1386″ img_size=”full”]

Usi de garaj culisante

Produsele de acest tip. comercializate de compania  XPT Doors, nu contin arcuri de torsiune, cabluri de tractiune, sisteme de siguranta conventionale sau ax cu tamburi. Fiind construite intr-un mod simplu din parti componente de o calitate excelenta fabricate de Kingspan, foarte renumiti pentru rezistenta produselor fabricate

[vc_single_image image=”8964″ img_size=”full” alignment=”right”]

Usi de garaj antifoc

Calitatea inainte de toate; deoarece am selectat cu mare exigenta furnizorii partilor componente din care sunt fabricate.  In ultimii 2-3 ani, acest domeniu a inceput sa fie atent controlat, cerintele ISU sunt din ce in ce mai exigente, dar pe buna dreptate, deoarece implica siguranta noastra. Suntem aliniati 100% la cerintele actuale in domeniu!

[vc_single_image image=”8967″ img_size=”full”]

Usi de garaj rapide

Produsele de acest tip sunt importante pentru securitatea afacerii pe care o administrati!! Sunt special facute si pentru utilizare la exterior, nu numai la interior. Calitatea excelenta a produselor noastre ofera confort, securitate, aspect estetic deosebit si functionalitate timp indelungat!!

[vc_single_image image=”9735″ img_size=”full” alignment=”right”]

Usi de garaj cu panouri vitrate

Compania noastra va poate oferi inclusiv usi de garaj industriale confectionate numai din panouri vitrate! De asemenea, retineti si faptul ca putem include si usi pietonale in modelele de usi industriale prevazute cu panouri vitrate!!

[vc_single_image image=”9736″ img_size=”full”]

 Industriale armonice

La fabricarea usilor de garaj industriale, importate si comercializate in toata tara de compania noastra, folosim doar tehnologie moderna, parti componente foarte calitative, sigure si estetice, inca din anul 2004. Acesta este unul din motivele pentru care sunt foarte solicitate usile de garaj industriale tip armonica importate de noi!!

[vc_single_image image=”8971″ img_size=”full” alignment=”right”]

Usi de garaj industriale sectionale

Datorita parteneriatelor importante de colaborare pe care le avem incheiate cu producatori europeni foarte renumiti pentru calitatea produselor si componentelor fabricate ( Kingspan, Flexiforce, BFT, etc.) am reusit astazi sa fim una din cele mai importante companii producatoare de usi de garaj din Romania.

[vc_single_image image=”9737″ img_size=”full”]