0723.182.840

Cand este indicat sa utilizati usi de garaj tip antifoc marca XPT Doors?

Daca detineti un spatiu industrial sau comercial important cu multe produse, mai ales produse usor inflamabile, este foarte recomandat sa optati inca de la inceput pentru modelele de usi de garaj antifoc. Ele ofera o foarte buna protectie impotriva incendiilor si elimina cu eficienta inclusiv pericolul de extindere a lor.

De ce va recomandam cu toata increderea produsele noastre din aceasta categorie?

Calitatea lor este deosebita deoarece am selectat cu mare exigenta furnizorii de parti componente din care sunt fabricate. Colaboram de mult timp cu companii de renume mondial in acest domeniu, mai precis compania BFT Italia, compania Kingspan si Flexiforce!!
Dovada cea mai buna a calitatii si sigurantei usilor noastre de garaj antifoc este urmatoarea: usile antifoc marca XPT Doors sunt fabricate in conformitate cu toate normele europene aflate in vigoare in acest moment.
Consultati imediat Galeria de produse de pe site-ul companiei noastre pentru a fi siguri ca ati facut alegerea cea mai buna pentru depozitul dumneavoastra!!
Va stam la dispozitie imediat cu orice informatie suplimentara la unul din cele doua numere de telefon postate de site!!