Producem, comercializam si instalam usi de garaj culisante de o calitate foarte buna, rezistente timp indelungat inclusiv in conditii de utilizare indelungata.
In ultima perioada de timp, acest model de usi de garaj este foarte solicitat de catre clientii nostri datorita modului lor simplu de functionare.

Produsele de acest tip realizate de compania XPT Doors nu contin arcuri de torsiune, cabluri de tractiune, sisteme de siguranta sau ax cu tamburi. Fiind construite intr-un mod simplu din parti componente de o calitate excelenta fabricate de lideri mondiali foarte renumiti pentru rezistenta produselor fabricate ( Ex.: panouri marca Kingspan) au o durata indelungata de viata si un sistem sigur de functionare fara a exista pericolul de prabusire.

Din cauza faptului ca deschiderea lor se face in lateral doar atat cat se doreste, nu necesita instalarea unor usi pietonale care sa permita accesul usor in interiorul spatiului destinat garajului. Economiile materiale in aceste conditii pot fi simtitoare mai ales pentru garajele mari cu suprafete importante.

Toate modelele de usi de garaj culisante fabricate de compania XPT pot fi instalate cu usurinta atat pe constructii noi cat si pe cele vechi (renovate).
Datorita modului lor de deschidere (in lateral) nu vor consuma mult spatiu din interiorul garajului dumneavoastra.

Pentru ca vrem sa oferim produse moderne foarte eficiente si usor de utilizat, va oferim inclusiv posibilitatea de a achizitiona cu ajutorul nostru atat usi de garaj culisante cu actionare manuala cat si usi de garaj culisante cu actionare automatizata prin intermediul unor telecomenzi speciale.
Care este spatiul minim necesar care permite instalarea unei usi de garaj culisante marca XPT Doors?
Spatiul minim lateral necesar este de doar 150 mm iar cel de deasupra golului (boiandrugul) este de numai 10 mm. Dimensiunile maxime pentru aceasta categorie de produse sunt urmatoarele: latime 5000 mm si inaltime 2500 mm.
IMPORTANT!! Compania noastra detine in portofoliu o gama foarte variata de culori si nuante care face posibila adaptarea usilor de garaj culisante la foarte multe modele arhitecturale. Locuinta dumneavoastra va fi cu mult mai atragatoare si mai sigura daca alegeti produsele de acest tip fabricate de noi!!
Pentru a fi convinsi ca ati ales modelul de usi pentru garaj cel mai adecvat, performant si profitabil va rugam sa ne contactati imediat la numarul de telefon postat pe site pentru a primi informatii suplimentare utile de la specialistii companiei noastre! Va asteptam cat mai curand!

0723.182.840