XPT Doors Romania este o companie care a ales sa produca si sa comercializeze (oferim inclusiv servicii de montaj!) modele variate de usi de garaj profesionale rezidentiale, industriale, rapide, vitrate, culisante, etc.

De o gama atat de variata de astfel de produse si de ce o calitate excelenta la un pret accesibil?
Produsele de acest tip sunt importante atat pentru siguranta locuintei dumneavoastra cat si pentru securitatea afacerii pe care o administrati!! Calitatea excelenta a produselor noastre ofera confort, securitate, aspect estetic deosebit si functionalitate timp indelungat precum si eliminarea cheltuielilor suplimentare!!

Daca detineti spatii industriale mari si daca aveti nevoie de usi rapide care sa faciliteze cu usurinta accesul in spatiul de depozitare puteti apela cu incredere la compania noastra chiar acum!!
Ce modele de usi rapide puteti achizitiona prin intermediul nostru?

Usi rapide model SPEED PACK

Spre deosebire de modelul EASY ROLL, modelul de usi rapide SPEED PACK este special conceput pentru a fi utilizate in exteriorul spatiilor industriale. Mantaua fabricata din material PVC care intra in componenta lor se ridica prin impachetare deasupra golului si realizeaza o izolatie termica foarte eficienta! Si acest tip de usi rapide poate fi construit cu unul sau mai multe randuri de zone transparente care contin profile metalice de ranforsare ce ofera o foarte buna rezistenta in conditii de utilizare indelungata.
Usile rapide SPEED PACK marca XPT Doors sunt dotate cu o unitate de control multifunctionala si contin si un microprocesor si afisaj cu cristale lichide. Motorul este de tip trifazic si detine functia de autofranare precum si posibilitatea de deblocare pentru utilizare in mod manual.
Termenul de garantie este de 12 luni ( pana la 100.000 cicluri de utilizare).

[vc_empty_space height=”40px”]

Usi rapide model EASY ROLL

Modelul acesta de usi rapide XPT Doors poate fi utilizat doar in interiorul spatiului comercial sau industrial si este disponibil in mai multe culori! In functie de solicitarile dumneavoastra, ele pot fi construite cu unul sau mai multe randuri de zone transparente fiind prevazute si cu profile metalice de ranforsare. Usile rapide tip Easy Roll au in componenta o unitate de control multifunctionala cu microprocesor si afisaj digital. Motorul de actionare este trifazic si detine functia de autofranare precum si posibilitatea de deblocare pentru utilizare manuala in caz de nevoie!
Termenul de garantie este de 12 luni (pana la 100.000 cicluri de utilizare).

Usi rapide model SPEED DOOR

Acest model poate cu usurinta utilizat atat pentru interiorul cat si pentru exteriorul spatiului comercial sau industrial pe care il detineti! Usile rapide de acest tip se ridica prin metoda de inroluire realizata pe axul situat deasupra golului si sunt prevazute cu o manta fabricata din material PVC care realizeaza o foarte buna izolatie termica fiind prevazuta cu profile metalice de ranforsare rezistente la utilizari intense.
Detinem o gama variata de culori pentru acest model de usi rapide care ne permite instalarea lor pe multe tipuri de cladiri!!
IMPORTANT!! Usile rapide SPEED ROLL marca XPT Doors sunt dotate cu o unitate de control multifunctionala care incluse un microprocesor si un display. Motorul lor trifazic este prevazut cu un mecanism de autofranare si ofera posibilitatea de deblocare pentru utilizare manuala, daca este cazul.
Termenul de garantie este de 12 luni (pana la 100.000 cicluri de utilizare).

Usi rapide GIGA PACK

GIGA Pack este un model de usi rapide care sunt recomandate mai ales pentru inchiderile de dimensiuni mari. Mantaua lor este fabricate din material PVC si se ridica prin impachetare deasupra golului realizand si o izolatie termica foarte eficienta.
Ca si in cazul celorlalte modele de usi rapide fabricate si comercializate de noi, usile rapide tip GIGA PACK sunt dotate cu o unitate multifunctionala care contine un microprocesor si un afisaj cu cristale lichide.
IMPORTANT!! Motorul trifazic al acestor usi rapide detine functia de autofranare si ofera posibilitatea de deblocare pentru utilizarea in mod manual cand este cazul!!
Termenul de garantie oferit de noi este de 12 luni ( pana la 100.000 cicluri de utilizare).

Pentru orice informative suplimentara, va stam la dispozitie la unul din cele doua numere de telefon postate pe site-ul companiei noastre sau puteti utiliza cu usurinta si formularul de la rubrica de Contact!! Inainte de a face o alegere in acest domeniu, consultati cu incredere un specialist de la XPT Doors pentru a fi siguri ca ati ales modelul cel mai bun de usi rapide pentru spatiul dumneavoastra commercial!