Usi de garaj Bucuresti comercializate  intr-o gama variata de modele si culori. Astfel venim pregatiti in intampinarea clientului fie ca este vorba de o constructie noua civila sau industriala fie ca este vorba de o constructie deja existenta. Usi de garaj – Pachete de preturi de la 559 ,689 si 819 EURO. Cu garantie de 10 ani

Usi de garaj Bucuresti cu telecomanda la cel mai bun raport calitate-pret.

Gama Usilor de garaj comercializate include toate tipurile de usi de garaj :

Usi de garaj Bucuresti :  

sectionale
tip rulou
industriale
antifoc
armonice
culisante
rapide
cu panouri vitrate
Usi de garaj cu usa pietonala

 

Usile de garaj sunt fabricate din cele mai bune materiale (kingspan, BFT si Flexiforce) pot fi automate sau manuale. Pretul pentru usile de garaj din Bucuresti incep de la 559 euro pentru cele manuale si inlcud urmatoarele:

  • Sine verticale din otel galvanizat
  • Sine orizontale duble din otel galvanizat
  • Cheder cauciuc inferior dublu, superior dublu, lateral dublu
  • Panou tip sandwich din otel cu spuma poliuretanica 40mm
  • Capace panouri din otel galvanizat
  • Role din poliamida cu rulment
  • Balamale din otel galvanizat
  • Arcuri tip Heavy Duty cu 25000 de cicluri, montate pe buiandrug
  • Culoare standard: doar ALB 9010 model dungat

Actionarea electrica rezidentiala robusta si fiabila, marca BFT, contine:

Usile de garaj comercializate in raza noastra de actiune, si implicit in Bucuresti  nu genereaza batai de cap sau cheltuieli in plus.

Va putem asigura de faptul ca nu o sa gasiti o oferta mai buna pe piata usilor de garaj din Bucuresti,  cel putin la acelasi nivel de calitate si cu o garantie de 10 ani!

Ce sunt ușile de garaj secționale?

Ușile de garaj secționale își iau numele de la construcția lor: ele sunt alcătuite din secțiuni individuale care se deschid vertical.
Acest lucru înseamnă că ușile secționale de garaj pot fi instalate în aproape orice deschizătură de garaj, fie standard, arcuit sau chiar rotund!

De obicei, ele sunt fabricate din oțel robust și dublu, pentru izolarea fonică și proprietățile termice.

Pentru a regla suplimentar fluxul de căldură în interiorul și în afara garajului, multe uși secționale de garaj sunt prevăzute cu garnituri de cauciuc, asigurându-se că se potrivesc cât se poate de complet.

Nu numai că acest lucru înseamnă că mai puțin aer cald scapă în timpul iernii – ceea ce poate avea un impact asupra facturilor dvs. de combustibil – dar, de asemenea, reduce la minimum potențialul de a cădea sub suprafață, cum ar fi frunzele, apa de ploaie, zăpada și praful.

Confort pentru toate condițiile meteorologice

Ușile de garaj de acest tip, de asemenea, adaugă confort, în ceea ce privește parcarea. Ușile de garaj în sus și peste se deschid spre exterior; bine dacă aveți mult spațiu în unitate, dar nu este așa de adecvat dacă nu ați făcut-o.

Instalarea unei uși secționale de garaj înseamnă că puteți merge până la garajul dvs. și deschideți-l, fără a fi necesar să inversați.

Cu cele care sunt operate de la distanță, înseamnă că puteți să vă deplasați până la garaj și să-l deschideți din mașină, fără a fi nevoie să ieșiți și – dacă plouă sau ninge – să vă udați!

Oferim o gamă largă de uși secționale de garaj, disponibile într-o gamă largă de culori, materiale, stiluri și finisaje. Pentru câteva sfaturi sincere, fără jargon, contactați-vă astăzi!

Oferta pret usa de garaj ~ XPT DOORS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.